İSTANBUL / FATİH - Riyaziyeci Salih Zeki İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109.Yıldönümünde şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.Ruhları şad olsun.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Sakarya’ da ikamet eden yazarımız Süleyman Dilmen ‘i okulumuza davet ettik . 2/B sınıf öğretmeni Gülistan Balcı ve 3/A sınıf öğretmeni Nurten Kokoç  Demir önderliğinde  okulumuzda ağırladığımız yazarımız , öğrencilerle söyleşi yaparak öğrencilerimize deneyim kazandırdı .Kendisine çok teşekkür ediyoruz .

Şbt

4/E Sınıfı öğretmeni Ümmihan Türker ve öğrencileri sınıfında yaptığı sözlü tarih etkinliği üzerine Fatih Sözlü Tarih Sempozyumuna davet edildi. Programa katılan öğrenciler için değişik ve etkili bir deneyim oldu . Böylesi bir sempozyumda emeği geçen başta Fatih  Belediye Başkanı  M. Ergün  Turan ve değerli hocalara sonsuz teşekkürler .

Şbt

Öğrencilerimize daha donanımlı bir eğitim sunma hedefi doğrultusunda spor salonumuz  düzenlenerek okulumuza kazandırılmıştır.

Kas

Derslerin daha verimli geçmesi için akıllı tahtalarmız okulumuza kazandırılmıştır.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü okulumuzda öğrencilerimizin öğretmenlerine teşekkürlerini sunması ile başladı.Haliç Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi müdürlerimiz okulumuzda

misafir edilmiştir. Hazırlanan ikramlar ile öğretmenler odasında kutlama yapılmıştır. Çocuklarımızın yetiştirilmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren tüm öğretmenlerimizin

öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında öğrencilerimizle birlikte minnet ve saygı ile andık.

Kas

Okul idaremizin yaptığı çalışmaların sonucunda okulumuzun ihtiyacı olan zemin temizleme aracı okulumuza kazandırılmış oldu.

Okul müdürümüz Soner Altuğ'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.

Haz

Anasınıf öğrencilerimiz 1. sınıfları ziyaret etti.

Haz

Matematikte dereceye giren öğrencimiz Muhammet Emin Savut'u ailesini ve öğretmeni Figen Çelik'i tebrik ediyoruz.

Haz

Değerli kaligrafi hocamız çocuklarla buluştu.

Sulukulede çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.

Okulumuza  seçim dolayısıyla  değerli isimler ziyaret etti.